Installs 30 Days
107,709
Total Installs
1,000,000
MAU
215,418
Weekly Active Users
75,396

Traffic

Graph View
Downloads
Last 30 Days
Line Graph View

Audience

Reviews 11,892

 1. Verwachte bezorgdatum klopt nooit
  Martijn Beukhof
  12/04/15
  De app werkt naar behoren, maar het systeem daarachter (of wellicht PostNL zelf?) is waardeloos. Ruim 75% van de pakketten worden zonder reden een dag later bezorgd dan in eerste instantie wordt gecommuniceerd. Communiceer dan gewoon niets! Bel je het nummer van de klantenservice in de app a €1 euro per gesprek, word je doorverwezen naar de website of de klantenservice op een ander nummer. Are you kidding me?
 2. Kwalitatief goed
  Bram Hofstee
  06/04/15
  Mooie overzichtelijke app. Misschien is het wel iets om een mogelijkheid toe te voegen om bij een pakket een opmerking te zetten. Zo kan je je pakket een naam geven. Dit is vooral handig bij meerdere pakketten, ipv constant naar adressen te moeten kijken. Ook misschien handig, als het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor gaat, wat de openingstijden zijn. Verder mooie app!
 3. Lever adres is weg
  Klaas De Smedt
  17/04/15
  In de geschiedenis van afgeleverde pakketten is het lever adres niet meer zichtbaar. (werk / thuis) Dit was namelijk heel handig om een voorspelling te maken wanneer ze ongeveer langskomen... Ook kun je niet op een eenvoudige manier de barcode op je clipboard plaatsen om dan eenvoudig internationaal de opzoeking te doen. Stap achteruit dus ten opzichte van de vorige versie.
 4. Goed
  Maarten Thomassen
  20/03/15
  Zeer welkome update, eindelijk geen half brakke ios 3 port meer die alles met strepen scheef deed renderen maar een mooie native Android app met design. Geen poespas, gewoon wat je wil weten: wanneer je pakketten aankomen en welke je hebt verzonden.
 5. Willem Jan Glerum
  13/03/15
  Mooie update naar material design, ziet er top uit! En werkt ook ideaal om al je pakketjes bij te houden.
 6. Whoa!
  Gerjan Dekker
  12/03/15
  Material Design, dat is nog eens een geweldige update :) ziet er top uit!!
 7. Ja design is mooi
  Peter de Vos
  12/03/15
  Maar beetje soepele werking was leuker geweest. Jammer
 8. Looks good but....
  Pawel Koksanowicz
  16/03/15
  Looks bit better but now u can't track anymore anything if u sent outside country. ..especially when i got different code not 3S or KG but RN and have to now got website which is not handy if use mobile...was easier in the app
 9. Cool!!!
  Ed Wouters
  13/03/15
  A much needed improvement... and what an improvement! Works great with the PostNL Account. Keep up the good work.
 10. Slechtste update ever?
  freddy kaiser
  27/03/15
  kon eerst gewwon de app starten en hoefde niets in te vullen. Waarom nu een update waarbij dat wel moet? Waarom een update die meer handelingen noodzakelijk maakt? Vorige versie was veel gebruikersvriendelijker. Adres was bekend dus gaf bij starten al aan of een pakket onderweg was. Ok zending gechecked, kon hem vinden via tracking-link in e-mail, maar via app kon de zending niet worden gevonden. Dus sterren was 2, nu nog maar 1 na teleurstellende resultaat. En nee, code niet verkeerd ingegeven, 2x gechecked.
 11. Mooie app, maar..
  Stef R
  25/03/15
  Erg jammer dat ik een pakket dat op het Postnl punt ligt te wachten niet meer aan het lijstje "naar mij" kan toevoegen als herinnering. Kennelijk is'ie al "bezorgd" volgens het systeem van Postnl..
 12. Material design.
  Boris Jakovljević
  12/03/15
  Material design redesign! Awesome. It just needs an English version too. Will rate 5 after it's added. I'm a student who orders a lot of stuff, so I'd definitely have use of the English version. Although I know basic Dutch.
 13. Nice for local packages
  B rammetje
  08/01/15
  Somehow it still seems impossible to get any information on incoming foreign shipments. Why is it so hard to simply give me details on parcels arriving from SE Asia? Track and trace services also show parcels arriving in The Netherlands and disappearing in a black hole until the delivery guy is on your doorstep.
 14. Lelijk en oud
  Tijmen E
  29/12/14
  Het ziet er uit als een oude Apple app, waarom heeft het nog steeds geen Material Design?
 15. Tijd klopt. App werkt niet perfect
  Sabine Kivits
  17/10/14
  App doet het niet echt goed.. ik kon mn pakket niet importeren naar de app. Maar de tijd die op de site aangegeven werd (tussen 12.30 en 14.30) klopte perfect!
 16. Werkt niet
  Hardc0d3d
  29/07/14
  De website zegt "open deze bestelling in de app" dus daarop klik ik, maar dan verschijnt er dat ik alsnog alle gegevens moet overtikken. Op de website is track and trace al wel beschikbaar, maar in de app zegt ie dat ik het na 20u nogmaals moet proberen. Het is nu 20:43 en kan er nog steeds niet bij terwijl de data wel op de website te vinden is. nice try, maar als je dan zo`n app maakt als bedrijf is het wel handig dat ie werkt!
 17. Gigi de Bruijn
  15/08/14
  App is prima, men komt alleen niet op aangegeven tijden of dagen. Na deze data is het pakket ook niet meer te volgen, app geeft melding dat het pakket onderweg is maar geeft geen datum meer. Zie dan ook graag functie om pakket standaard op "postkantoor ” op te halen. Ben wel klaar met de voorspellingen en onnodig voor niets wachten!!!
 18. Je moet wel
  Idonotwanttousemyfullname onYT
  23/07/14
  Ontvang regelmatig pakketjes, dus ja, dan kun je zowat niet om de app heen. Maar bezorgtijden komen weinig overeen, en bij die ene bezorger met gele busjes werkt het gewoon veel prettiger, die doen een avond rit waardoor ik een 2e bezoek kan laten doen op dezelfde dag. App zelf is iig bruikbaar, maar het is mijn inziens niet de manier om je dienstverlening te verbeteren. Een soort lapmiddel.
 19. Useless
  Dez N
  04/02/15
  What a waste of time downloading this app, location of the package is outdated and inaccurate.
 20. Waardeloos
  Robin Vossen
  22/12/14
  Vrijwel direct opent de website en mag ik daar verder gaan.

Information

What`s new

We hebben de app onder de motorkap geoptimaliseerd, zodat updates sneller te downloaden zijn

Screenshots

PermissionsLearn more